Monthly Archives: May 2013

Hi. forgot to mention that whilst fiddling round yesterday I came accross some extra settings in my sound enhancer which said to disable all sfx on the card. Doing this resulted in the sound actually sounding almost like my xp … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. welcome to this week’s news. I spent most of wednesday doing the stuff I talked about last week with uni research. There aparently is some advanced eeg numbercrunching something going on in september in early stages in development … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. welcome to another week. spent this one on updates and other things. Managed to stop ie crashing on the newer box though Miranda still does so. managed to get audioboo to download files rather than playing them meaning … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. today I decided to rerun a defrag on all systems. this was required not so much because it was but because I had some disturbing info from my pcpitstop tests that I have just not mannaged to handle … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. Wow I have never thought I’d write this however after fiddling round despite what ms tell you about the os boot speeds I suspect its for an os that has nothing loaded in it. my xp boxes both … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. Well today since it just happens to be the day where most downtime happens I took it on myself to test win7 through a normal working day to see if I could run through a normal day without … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. welcome to another end of week posting. This week I finally plucked up the courage to finnish my win7 box. various configuration things went without a hitch with a few helping hands with keys along the way. however … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. after some mucking about with the os I have deduced that the issue is with the index subsystem. After recieving everything from resetting my bios, to reformatting, mostly reformatting in fact, I decided to pin the programs directly … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. well today I decided to make the effort to complete the configuration to the point where I could swap out the xp unit for the new i5. I’d still be using both boxes. Unexpectedly though, I found that … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment

Hi all. spent most of the day wednesday reorganising my music files. I burned out mid morning and after getting a cold I’ve not gone back to the box. I really should go back I managed to sort the toshiba … Continue reading

Posted on by smeveriss | Leave a comment